Uncategorized

De voordelen van reiki op en rijtje

Reiki is eigenlijk het doorgeven van de levensenergie. Heb je ergens een blokkade in je lichaam, dit kun je hebben zonder dat je weet waar het zit, dan kan reiki dit voor je opsporen en de blokkade verhelpen zodat jouw eigen levensenergie weer vrij door je lichaam heen kan stromen. Reiki Utrecht is een oude vorm van genezing; het ziet lichaam, geest en energie als één geheel. Ervaar eens een reiki behandeling om zelf te ondervinden of het voor jou prettig is.  

Het samenwerken van lichaam en geest

Ben je futloos, heb je veel stress en onverklaarbare pijntjes zoals hoofdpijn, maagpijn of chronische pijn dan kan reiki voor jou een hele goede uitkomst zijn. Door lichaam en geest weer samen te laten werken en jouw eigen energie weer te laten stromen kun je snel van je vervelende klachten af zijn. Ook is reiki een fijne manier om gewoon even volledig te ontspannen, je hoeft namelijk zelf even helemaal niets te doen. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit want reiki kan ook op afstand gegeven worden. Energie is namelijk altijd overal om ons heen. Het enige wat nodig is is iemand die het aan jou doorgeeft en dat kan gewoon op afstand van elkaar. 

Je energie is waar het om draait

Alles bestaat uit energie, je lichaam en alles op onze planeet is opgebouwd uit kleine atoomdeeltjes, maar zonder energie zal niets kunnen bestaan. Ook wij niet. Daarom is het belangrijk dat onze energie goed blijft stromen. Blokkades in je energiebanen kunnen leiden tot vervelende klachten. Reiki spoort jouw blokkades op en verhelpt ze door de universele levensenergie door te geven. Zo gaat jouw energie weer stromen en voel je direct meer energie in je lichaam. Eigenlijk maak je jezelf van binnenuit weer gezond zonder dat je daar pillen of andere medicatie voor nodig hebt. Reiki is er voor iedereen die voelt dat zijn of haar energie vastzit. Wacht daarom niet met het maken van een afspraak. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *