Uncategorized

Hoe optimaal gebruik te maken van een laserbehandeling

Heb je snelgroeiende haren? Als het antwoord ja is, dan weet je hoe vervelend dit soms kan zijn. Je kunt niet steeds weer blijven scheren. Dit vergt zoveel tijd en kan soms achteraf jeuken als de haren weer beginnen te groeien. Je zult dus maatregelen moeten nemen om de snelheid van je haargroei te beperken. Laseren is hiervoor een goede optie. 

Wat is laseren?

Simpel gezegd is laseren Den Haag het verwijderen van lichaamshaar met behulp van een laser. De laser, een geconcentreerde lichtstraal, is gericht op de haarzakjes in je huid. Deze straal beschadigt de haarzakjes zodat ze stoppen met het aanmaken van nieuwe haren. Het vergt echter wel meerdere behandelingen voordat de haren daadwerkelijk ook niet meer terug groeien.

Wat zijn de risico's van laseren?

Laseren is een redelijk veilige procedure. Je zult een beetje huidirritatie voelen, maar over het algemeen kan iedereen het doen. U krijgt ook een zeer uitgebreide uitleg in het schoonheidssalon. In feite heb je geen herstelperiode, je kunt meteen na de behandeling doorgaan met het dagelijkse leven. Wel wordt geadviseerd direct zonlicht te vermijden op een pas gelaserde huid. Dit voorkomt dat je huid geïrriteerd raakt, omdat het na de behandeling zeer gevoelig is. 

Haal het beste uit het laseren

Er zijn dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring krijgt als het gaat om laseren. Zorg er eerst voor dat je een betrouwbaar schoonheidssalon kiest. Er zijn zoveel salons die laserbehandelingen aanbieden, maar niet allemaal zijn even goed. Neem dus de tijd en kies een schoonheidsspecialist die je kunt vertrouwen. Bezoek eerst een aantal salons die je aanspreken en stel vragen over de behandeling. Probeer daarom ook eerst zoveel mogelijk jezelf te informeren over deze procedure. Op deze manier kan je je beter voorbereiden op de bezoeken en weet je welke vragen van belang zijn om te stellen. 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *