Uncategorized

Verschillende modellen haardrogende borstels

Een föhn borstel stylet en droogt je haar effectief in één keer en combineert de kracht van een ronde borstel en föhn in één tool. Het resultaat is een volumineuze, pluisvrije glans in één keer. Met de borstelharen kun je je haar ontwarren en de warmte-instellingen zorgen voor flexibele stylingkeuzes. Deze eenvoudige hulpmiddelen werken op verschillende haartypes en zullen je helpen om binnen een mum van tijd een kapsel van hoge kwaliteit te creëren. Hier zijn enkele om uit te kiezen.

Drybar de Double Shot föhnborstel 

Föhnen was nog nooit zo handig. Drybar's The Double Shot combineert de hete lucht van een föhn met de structuur van een ronde borstel om een ​​gladde, heldere blow-out te creëren met tonnen volume in één snelle, simpele beweging. Het vermindert kroezen en voegt veel glans toe tijdens het gebruik. Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor maximaal comfort. Een combinatie van nylon en getufte borstelharen zorgt voor geweldige controle. 

Infinitipro by Conair draaibare roterende borstel 

Deze luchtroterende styler is een alles-in-één tool die veelzijdige kapsels produceert. Conair brengt een innovatieve verandering in de manier waarop je je haar droogt en stylet met de BC178 spin-air roterende styler. Het geeft volume en glans aan je haar terwijl het ook elke streng droogt. Drogen is beschermend en levert hoge warmte. Maak je geen zorgen over het beschadigen van kroeshaar.

BaBylissPRO Nano Titanium roterende heteluchtborstel

Deze Air Brush word je styling- en afwerkingstool. Een nauwkeurig gekalibreerde warme luchtstroom zorgt voor explosief volume en schitterende glans. De roterende loop is bidirectioneel en beweegt gemakkelijk zowel vooruit als achteruit. De tool past zich aan jouw behoeften aan. De bedieningselementen zijn geplaatst met het oog op het beste comfort. Het gevoel is solide. Dit moet worden gebruikt als een laatste hulpmiddel om de laatste hand te leggen aan jouw haar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *