Uncategorized

Verschillende soorten schoenen schoonmaken 

Schoenen hebben af ​​en toe een goede reiniging nodig om een tijdlang mee te gaan. Draag ze, maak ze schoon, hou van ze en geef ze af en toe een beetje lucht om in te ademen of ze beginnen uit elkaar te vallen. Nu zijn al je schoenen gemaakt van verschillende materialen, wat betekent dat ze allemaal speciale zorg en aandacht nodig hebben. Daarom moet je weten hoe je verschillende schoenen moet schoonmaken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadiging of scheuren. Met deze tekst maak je schoenen schoonmaken makkelijker.

Stoffen schoenen schoonmaken

Maak stoffen schoenen buiten met de hand schoon met alleen wat afwasmiddel, warm water, een tandenborstel en keukenpapier. Veeg de stof af met een droge papieren handdoek om het resterende oppervlaktevuil te verwijderen. Meng in een kleine kom een ​​theelepel afwasmiddel in twee kopjes warm water. Werk aan een klein onderdeel tegelijk, dompel de tandenborstel in de zeepoplossing en schrob de stof lichtjes. Maak de oplossing niet te nat. Werk met de nerf van de stof mee en beweeg rondom de schoen om de kleur mooi te houden en vlekken te voorkomen. 

Schoenen van leer, lakleer en kunstleer schoonmaken

Voor leren schoenen: verwijder vuil en stof door je schoenen schoon te maken met een oplossing van water en witte azijn. Gebruik voor slijtage een in de handel verkrijgbaar poetsmiddel en als het poetsmiddel niet overeenkomt met de kleur van het leer, gebruik dan een zachte, natte doek en week deze in zuiveringszout. Wrijf voorzichtig in de zone en veeg het vuil weg met een doek of papieren handdoek. 

Sportschoenen schoonmaken

De meeste sportschoenen kunnen gewoon in de wasmachine en worden gereinigd met een goed, sterk wasmiddel. Verwijder eventuele binnenzolen en veters en was de veters apart van de schoenen. Veeg overtollig vuil weg en behandel zware vlekken met een vlekken verwijderaar voordat je de schoenen aan een lading handdoeken toevoegt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *